Waarom tanden bleken met whitening strips van SmileVegan?

Waarom tanden bleken met whitening strips van SmileVegan?

Er zijn veel redenen waarom jij je tanden zou laten bleken bij de tandarts of specialist. Alleen waarom zou je dit niet zelf doen? In deze blog leggen we je alles uit over de whitening strips van SmileVegan. Binnen enkele weken een witter gebit?

De SmileVegan Whitening strips zijn een goede mogelijkheid om je tanden te bleken. Doordat je het bleken zelf doen betaal je slechts een fractie van de prijs ten opzichte van een dure praktijk. Ook kan je dit een stuk sneller thuis, op kantoor in je pauze of op vakantie doen. 

De vele voordelen van de Whitening Strips van SmileVegan hebben we voor je op een rijtje gezet. Lekker overzichtelijk wel. En we hebben er een paar bonuspunten bij gezet ;) 

De pluspunten

Hoge beoordeling door gebruikers
Top-X beoordeeld veel tandenbleek strips. SmileVegan heeft in deze lijst de nummer 2 van "Beste tandbleekset 2023" op de lijst van Top-X.nl bemachtigd. Lees gerust het hele artikel om te kijken hoe we beoordeeld worden. 

De beste Tandenbleekstrips van Smile Vegan

Cruelty free ~ Dierproefvrij 
Bij SmileVegan staat milieu voorop. Daarom zijn de Whiteningstrips dierproefvrij. Waar veel strips getest worden bij dieren, zijn deze strips niet getest op dieren. Bij de ontwikkeling is er getest op vergelijkbaar materiaal van tanden en zijn we met het hele team van SmileVegan hierna zelf gaan testen. Na het positieve resultaat wilden wij dit verder met onze klanten delen.

Heb binnen weken wittere tanden met Smile Vegan

Fast results ~ Snel resultaat
De whitening strips van SmileVegan bieden een ongekend snel resultaat. Na gebruik van alle strips die in een verpakking zit (gebruik de strips dagelijks voor het beste resultaat) zal je echt zien dat je tanden een aantal tinten lichter zijn.

 

Door de natuurlijke ingrediënten kan iedereen gebruik maken van Smile Vegan

Enamel safe ~ Ook voor gevoelige tanden
Bij SmileVegan is de focus vanaf het begin geweest dat het resultaat zo natuurlijk mogelijk moest ontstaan. Door de nauwkeurig geselecteerde ingredienten kan iedereen gebruik maken van de Tandenbleekstrips.

 

Peroxide free ~ Vrij van peroxide - Smile Vegan

Peroxide free ~ Vrij van peroxide
Geen peroxide, je leest het goed! Wij gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten en bewezen ingrediënten die je tanden snel enkele tinten witter maakt.

 

Vegan friendly ~ Vegan met Smile Vegan tandenbleekstrips

Vegan friendly ~ Vegan 
Je raadt het zeker al. Een punt wat voor ons voorop staat vandaar dat onze naam ook 'SmileVegan" is.

Wil je het verhaal achter Smile Vegan weten? Lees dan ons verhaal. 


Bonus puntjes

Gemakzucht
Neem de whiteningstrips mee naar waar je maar wil. Zonder afspraken te maken kan je je tanden bleken. Jij bepaald wanneer, waar, hoelaat en met behulp van onze uitleg hoe te gebruiken en info op onze site, sta jij er stralend goed voor ;)

Snelle levering
Snelle levering, voor 22:00 besteld is morgen in huis + gratis verzending (wij sturen alle bestellingen gratis op in Nederland en België)

24/7 Klantenservice
Geniet van een 24/7 klantenservice voor al uw vragen en onzekerheden. Stuur gerust een mailtje naar info@smilevegan.nl of via ons contactpagina

Prijs vriendelijk
De prijs van onze whitening strip zit op een schappelijke prijs van 19,95 in de sale, Wij zijn daarmee gelukkig niet de duurste en ook niet de goedkoopste maar bieden wel een fair price deal.

Onze slogan is dan ook: White smile? Yes, Please!

Er zijn eigenlijk zoveel redenen om voor ons product te gaan, overtuigd?

Terug naar blog